Ivan Ostojic Wedding Photographer

Novogodišnje fotografisanje 2024

praznično fotografisanje subotica

Dobrodošli!

   Za početak hvala vam što ste tu. Nakon prošlogodišnje pauze ponovo organizujemo novogodišnje fotkanje, ovoga puta u novom, većem prostoru u centru grada i jako smo uzbuđeni. Formula je ista, puno truda i ljubavi ulažemo u pravljenje scenografije koja daje puno prostora za prelepe fotografije. Scenografija je jedna ali sa puno detalja i kutaka koji čine tu jednu celinu tako da fotke nikada nisu dosadne (mi vas ne fotkamo ispred nacrtane pozadine). 

Paket uključuje

Termin u trajanju do 45 minuta
30 editovanih digitalnih fotografija 
10 štampanih fotografija (13x18cm)

Cena: 70e

Važno je znati

   Fotografisanje traje od 21.11.23. – 19.01.24. Ponedeljak i Utorak su nam neradni dani kao i 24.12.,25.12.,31.12.,01.01.,06.01.,07.01. Slobodne termine možete pogledati niže na stranici u kalendaru.

   Zakazivanje termina – Nakon inicijalnog dogovora i odabira termina potrebno je uplatiti depozit od 20e u roku od 3 dana, nakon toga dobijate potvrdu da je termin rezervisan. Moguće je jedno pomeranje termina, u slučaju sledećeg pomeranja ili otkazivanja termina depozit se ne vraća. Molimo vas da ovo shvatite ozbiljno i da ne zakazujete ukoliko to stvarno ne želite.

   Pauze između termina su 15 minuta koje koristimo da pospremimo pa vas molimo da budete tačni. Možete doći par minuta ranije da se raskomotite u čekaonici ali ako kasnite ne možemo produžiti termin.

   Studio najčešće posećuju mala deca koja puze i vole da se igraju na podu, zbog toga je izuvanje obavezno ili možete poneti drugu čistu obuću za presvlačenje.

   Ukoliko želite možete poneti više odevnih kombinacija za fotografisanje ali vam ne preporučujemo više od jednog presvlačanja da ne gubite vreme za fotografisanje. 

   Isporuka fotografija – 30 editovanih fotografija (minimum 30) u digitalnom obliku dobijate u roku od 10 dana. Fotografije vam isporučujemo u privatnoj online galeriji koja je aktivna 3 meseca.

   Editovanje fotografija podrazumeva osnovne korekcije (svetlo, kolor, ton, kontrast) u našem stilu kao i uklanjanje sitnih ogrebotina, fleka i bubuljica.

   Dodatne fotografije – Moguće je izabrati dodatne fotografije za štampu. Cena po fotografiji je 1e.

Slobodni termini

praznično fotografisanje subotica
praznično fotografisanje subotica
praznično fotografisanje subotica
praznično fotografisanje subotica

Javite nam se da stvaramo čaroliju