Ivan Ostojic Wedding Photographer

Prolećno/uskršnje fotografisanje

Dobrodošli!

   Ponosni smo da vam predstavimo novu prolećnu scenografiju u studiju! Napravili smo dve različite postavke da bi dobili drugačiji efekat, različite fotke. Jedna je svetla, nežnih neutralnih boja, sa dosta cveća – bajkovita. Druga postavka je tamnija sa jačim bojama, rustična – starinska. Zajedničko im je da su obe vrlo fotogenične. Možete se fotkati porodično, solo, mommy & me, trudničke fotke, cake smash… Pošto je proleće i vreme Uskrska imamo i klasične uskršnje ukrase poput zeka, jaja i slično kao i rekvizite da se klinci igraju tako da je postavka idealna i za uskršnje fotkice.

Paket uključuje

Termin u trajanju do 30 minuta
30 editovanih digitalnih fotografija 
10 štampanih fotografija (13x18cm)

Cena: 50e

Važno je znati

     Zakazivanje termina – Nakon inicijalnog dogovora i odabira termina potrebno je uplatiti depozit od 20e u roku od 3 dana, nakon toga dobijate potvrdu da je termin rezervisan. Moguće je jedno pomeranje termina, u slučaju sledećeg pomeranja ili otkazivanja termina depozit se ne vraća. Molimo vas da ovo shvatite ozbiljno i da ne zakazujete ukoliko to stvarno ne želite.

   Studio najčešće posećuju mala deca koja puze i vole da se igraju na podu, zbog toga je izuvanje obavezno ili možete poneti drugu čistu obuću za presvlačenje.

   Ukoliko želite možete poneti više odevnih kombinacija za fotografisanje ali vam ne preporučujemo više od jednog presvlačanja da ne gubite vreme za fotografisanje. 

   Isporuka fotografija – 30 editovanih fotografija (minimum 30) u digitalnom obliku dobijate u roku od 10 dana. Fotografije vam isporučujemo u privatnoj online galeriji koja je aktivna 3 meseca.

   Editovanje fotografija podrazumeva osnovne korekcije (svetlo, kolor, ton, kontrast) u našem stilu kao i uklanjanje sitnih ogrebotina, fleka i bubuljica.

   Dodatne fotografije – Moguće je izabrati dodatne fotografije za štampu. Cena po fotografiji je 50din.

Javite nam se da stvaramo čaroliju